Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik yapılar pek çok avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda eight.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Konforlu bir kullanım sağlayan tek katlı prefabrik evler sizing bir evden ne beklediğinize bağlı olarak dış cephe tasarımından iç yerleşimine kadar her şeyi beklentileriniz doğrultusunda sunuyor.

Çift katlı prefabrik villa modelleri lüks konuttan beklediğiniz ayrıcalıkların tamamını üzerinde taşıyor. Klasik konut modellerindeki iç mekanda devasa yer kaplayan kolon ve kirişler bu yapı modelinde geride bırakılıyor.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Hızlı kuruluma sahip yeni nesil prefabrik ve konteyner yapılarımızla enerjiden madenciliğe, inşaattan havaalanı, yol ve baraj yapımına şantiye yapıları kuruyoruz.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Prefabrik evler farklı malzemeler kullanılarak hazırlanabilir. Kullanıcıların talep ettikleri konular dikkate alınarak tasarlanan prefabrik evlerde genellikle çelik, ahşap, beton ve kompozit malzeme tercih edilir.

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı prefabrik ev iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında ultra yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çAlright daha yüksek yalıtım sağlar.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Prefabrik villa tercihinde bir önemli neden de çAlright sayıda işçilik uygulaması gerektiren usta organize etme sorununu ortadan kaldırmasıdır. Prefabrik villa kurulumu alanında uzmanlaşmış profesyonel ekiplerce gerçekleştirilir.

Report this wiki page